20170415 stU subotu 15.04.2017. godine odigrano je posljednje kolo u sezoni 2016/2017. godine u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad za muške. Dugoselski igrači gostovali su u Velikoj Gorici kod ekipe STK Velika Gorica - Stanfar, ujedno i direktnog konkurenta za ulazak u superligu. Velikogoričani su jedina ekipa koja je u prvom dijelu sezone svladala Dugoselski sastav u Dugom Selu rezultatom 4:3. Bila je ovo prilika za revanš a ulog je bio doista velik, status prvoligaša.

Dugoselski stolnotenisaći u maniri iskusnih igrača slavili su u ovom meču rezultatom 4:0 prepustivši domaćim igračima samo dva seta u cijeloj utakmici te nakon pet godina izborili povratak u stolnotenisku Superligu, najelitnije Hrvatsko stolnotenisko natjecanje.

Na otvaranju meča Luka Martinek je s 3:0 pobijedio Habijanec Marka, prvi Velikogorički reket. Potom je Vjekoslav Nemec s 3:1 pobijedio Dolibašić Marka a zatim istim rezultatom Mislav Martinek Petrović Martina. Konačni rezultat od 4:0 izborio je Dugoselski par Mislav i Luka Martinek koji su s 3:0 svladali domaći par Habijanec - Petrović.

Izvor: stšk

Save