20170318 154334U subotu su odigrane utakmice 10. kola u svim stolnoteniskim ligama.
Dugoselski stolnotenisači u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovali su u Fužinama kod ekipe STK”Bajer” i pobijedili rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Luka i Mislav Martinek te Vjekoslav Nemec.

Druga ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila je ekipu STK Joola iz Zagreba. Gosti su bili vrlo uvjerljivi i pobijedili s 4:0. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Luka Zlatkov i Dominik Jurinčić.

Treća ekipa gostovala je u Zagrebu kod ekipe STK”Remete” i u Velikoj Gorici kod ekipe STK Velika Gorica - Stanfar III. Dugoselci su u obije utakmice poraženi rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Lika i Jure Iviš te Andrej Papak.

U nedjelju je u Dugom Selu  odigran četvrti, posljednji krug županijskih liga u sezoni 2016/2017. godine.
U Ligi nada za djevojčice, ekipa Dugo Selo II: Mara Markovanović, Mia Horvatiček, Lana Bebek i Barbara Tepeš osvojila je 2. mjesto a prva ekipa: Ana Tandara, Lea Arabadžić i Nikolina Pužek 5. mjesto.

U Ligi nada za dječake ekipa u sastavu: Andrej Papak, Jure Iviš, Luka Tepeš, Patrik Paurević i Leon Pužek osvojila je uvjerljivo 1. mjesto bez ijednog poraza u cijeloj ligi.

U Županijskoj ligi za žene naša ekipa u sastavu: Paola Iviš, Lucija i Anamarija Tominac i Ema Fruk osvojila je 1. mjesto kao i muška ekipa: Tomislav Nagy, Matej Mlinar i Matija Pivar u Županijskoj muškoj ligi. Druga ekipa: Kristijan Bagarić, Ivo Starčević i Mateo Bijelić zauzela je 4. mjesto.

Izvor: S.T.Š.K. Dugo Selo