p3060027A55614CD F202 B344 3EBB 01CC0DBD644DU prostorijama Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo u Gradskoj sportskoj dvorani održana je Izvanredna izborna skupština STŠK Dugo Selo.
Kao uvod u najzanimljiviji dio sjednice tajnik kluba Zvonko Pokas podnio je izvješće o ostvarivanju programa STŠK u prošloj godini, što je uistinu ličilo na Best of albume najboljih izvođača, jer su u izvještaju nabrojani brojni uspjesi kluba, pojedinaca i njihovo sudjelovanje u reprezentativnim selekcijama Hrvatske. Uz impresivan niz osvojenih medalja tu je i visok rejting brojnih igračica i igrača na ranglistama svojih dobnih kategorija.


Uz to izvješće, jednoglasno je prihvaćeno i financijsko izvješće za proteklu godinu u kojoj je STŠK unatoč brojnim problemima uspio poslovati u plusu.
Skupštinari su u glavnoj točci dnevnog reda prihvatili opoziv dosadašnjeg predsjednika Ilije Papka na vlastiti zahtjev. Razlog napuštanja mjesta predsjednika, kako je rekao, zasićenje je nakon 15 godina djelovanja u klubu, te "sukob interesa" zbog funkcije potpredsjednika NK Dugo Selo. Ilija Papak je odlukom skupštinara proglašen počasnim predsjednikom STŠK.
Na njegovo je mjesto predsjednika STŠK Dugo Selo jednoglasnom odlukom izabran Krunoslav Belić, dugogodišnji član i igrač kluba, koji još uvijek nastupa za drugu momčad.


Belić je odmah imao priliku predstaviti plan za rad kluba u 2017. godini, u kojem se očekuje nastavak dobrih rezultata, napredak igračica i igrača prema reprezentativnim selekcijama, te posebno odgajanje i treniranje novih mladih generacija. Naglasak je na pokušaju plasiranja u Superligu u muškoj konkurenciji, borbu za vrh u svim ostalim konkurencijama, sudjelovanju na jakim turnirima te pripremama za organizaciju Memorijalnih turnira "Zvonimir Turčinec Ogi 2017." i već sada za iduću godinu novi "Đuro Dubenik".
I u financijskom planu očekuje se slično poslovanje kao u protekloj godini uz planirani plus od oko 13 000 kn.
Novi predsjednik uručio je i posebna priznanja dosadašnjem predsjedniku i tiskari ŠIM d.o.o. za dugogodišnju pomoć klubu.
Skupštinu su pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga Dugog Sela Branko Deronja, tajnik ZŠU Dugo Selo Franjo Končić te u ime grada Pročelnik za društvene djelatnosti Veljko Bertak te im poželjeli kvalitetan i uspješan nastavak rada.

Save