20170305 pingaćLuka i Mislav Martinek brončani su u igri parova na Seniorskom prvenstvu Hrvatske.

Od 03. do 05.ožujka 2017. godine u Lifeclass termama Sveti Martin na Muri odigrano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke pojedinačno i u parovima. Po izjavama organizatora to je najjače prvenstvo do sada, a zbog klupskih obveza izostao je samo prvi hrvatski reket Andrej Gačina. Uz sve hrvatske igrače koji nastupaju po inozemnim klubovima i domaćoj ligi, na turniru je nastupio i Tomislav Pucar koji je prije nekoliko dana postao europski prvak za mlađe seniore.

Pravo nastupa na prvenstvu izborilo je petero naših igračica i igrača, što temeljem rang liste HSTS-a a što kroz regionalne kvalifikacije. Kod seniorki Ana Trbuščić nije prošla prvi dio natjecanja po grupama dok je Ana Murat zapela u osmini finala. Kod seniora Vjekoslav Nemec ne prolazi svoju grupu a Luka i Mislav Martinek ispadaju u osmini finala. Njih dvojica su jedina dva juniora koja su se uspjela plasirati među šesnaest najboljih seniora Hrvatske. Pravo veselje su nam priredili u igri parova osvajanjem 3. mjesta i brončane medalje.

Pobjedu u kategoriji muških parova odnio je par Tošić/Japec pobjedivši u finalu sa 3:1 par Bakač/Mustapić. Uz naše braću Martinek broncu osvajaju braća Runjić.
U konkurenciji ženskih parova pobijedile su Malobabić/Jazbec, pobijedivši sa 3:1 Jeger/Đurak. Treće mjesto su osvojile Cakol/Srebrnjak i Tubikanec/Petek.

Pojedinačna prvakinja Hrvatske je Mirela Đurak koja je u finalu sa 4:2 svladala Dorinu Srebrnjak. Treće mjesto pripalo je Klari Cokol i Ivani Malobabić.

Pojedinačni prvak Hrvatske je branitelj naslova Frane Tomislav Kojić koji je bio bolji od Roka Tošića sa 4:1. Treće mjesto osvojili su Ronald Ređep i Miho Simović.

STŠK Dugo Selo