011.HRL - 26.kolo
ŽRK Dugo Selo '55 – ŽRK Zamet , 28:28 (16:12)

U dinamičnoj utakmici gdje su igračice Nenada Plašića većim dijelom bile u vodstvu na kraju je završila prijateljski podjelom bodova.
Usprkos spomenutom vodstvu, i bod na kraju bio je dostatan za osiguravanje 6.mjesta (poraz Bjelovarčanki kod Trešnjevke) čime je na najljepši mogući način zaključena ova uspješna sezona u kojoj su zabilježeni najbolji plasman u najvišem rangu natjecanja i brončana medalja na Final Fouru Kupa Hrvatske. Bravo cure!


Time je ljestvica visoko podignuta a želja uprave kluba za sljedeću sezonu je „napad“ na jedno od prva 4 mjesta u prvenstvu Hrvatske. No sada nam prvo predstoji zasluženi odmor a nakon toga slaganje planova.
Bio je to pravi rukometni dan pred lijepo popunjenim tribinama koji su u poluvremenu dodatno upriličili naši minići 2006. i 2007. međusobnom utakmicom a nakon toga svi zajedničkim druženje u caffe bar Cult.

Sastav:
J.Grebenar 8, V.Čamber 4, A.Pavković 4, A.Galić 3, A.Božić 2, J.Bebek 2, S.Remenar 2, I.Lisjak 2, I.Rokavec 1, M.Ćorković, I.Kirin, A.Radovac, M.Slišković, L.Marjančić.
Obrane:
M.Budić 17 obrana (1 sa 7m), I.Šebalj.

Stručno vodstvo:
Nenad Plašić, Tanja Plašić, Dubravka Tunjić

002

03

#zrkdugoselo #zrkds #dugoselo