žrk logoRukometašice ŽRK Dugo Selo '55 u prvoj su utakmici 16. kola 1. HRL za žene u gostima odigrale protiv domaćina ŽRK Zrinski 24:24 (10:7) i tako osvojile još jedan važan bod. Tim su bodom zadržale bod prednosti nad rivalkama za sredinu tablice iz Čakovca, a također napravile sjajan uvod u međusobni susret u četvrtfinalu Kupa Hrvatske 22. ožujka u Dugom Selu.

Unatoč osvajanju važnog boda ostaje žal za "punim plijenom". Susret su odlično otvorile i do 16.minute bile daleko bolja ekipa na terenu (7:3) no tada slijedi neobjašnjiv pad u igri što domaćin koristi i preokreće rezultat. U drugom dijelu izjednačena utakmica za one jačih živaca gdje su obje ekipe bile u vodstvu no na kraju su se obje morale zadovoljiti podjelom bodova.

Sljedeći vikend Dugoselke imaju predah zbog okupljanja reprezentacije a nakon toga slijedi već spomenuta utakmica kupa. Prilika je to da prvi puta u povijesti kluba ostvare plasman na Final Four.

Statistika sa HRS-a danas je netočno vođena pa u nastavku donosimo točan broj postignutih pogodaka i obrane golmana naše ekipe.

Sastav: A.Pavković 7, A.Galić 4, I.Rokavec 3, M.Ćorković 2, I.Kirin 2, V.Čamber 2, J.Bebek 2, I.Lisjak 2, A.Radovac, A.Šebalj, M.Slišković, A.Božić. Obrane: M.Budić 19 obrana, I.Šebalj.

20170310 žrk

ŽRK Dugo Selo

Save

Save

Save

Save