0202A6A269D0 0CFE 3B55 234C FDF4D03AB42ALimači 2006. godišta NK Dugo Selo, u petak 09.06.2017 s dvije ekipe otputovali su na malonogometni turnir u Jezera na otoku Murteru.

Turnir je započeo u subotu, 10.06.2017 gdje se NK Dugo Selo 1 kao drugoplasirana momčad grupe plasirala u završnicu, a NK Dugo Selo 2 u svojoj grupi, unatoč odličnoj igri i želji, nisu uspjeli zauzeti jedno od prva dva mjesta, te su izostali iz završnice.U nedjelju, u polufinalu, NK Dugo Selo 1 svladao je NK Croatiu Stankovac sa 3:0, a Futsal klub Crnica iz Šibenika istim rezultatom svladao je MNK Primošten.

Stankovčani su osvojili broncu, pobjedivši Primošten, rezultatom 3:0, a u izuzetno uzbudljivom finalu, nakon što su u grupi imali neriješen rezultat (2:2) sastali su se NK Dugo Selo i Futsal klub Crnica.

Povela je Crnica i, unatoč dobroj igri, dugo se Dugoselci borili za izjednačenje, ali čim su izjednačili neprestano su napadali što je dovelo do sjajnog pogodka Luke Lisice za 2:1 te su do kraja utakmice Dugoselci zadržali taj rezultat i zasluženo slavili na tronu!

 

Treba spomenuti da su dječaci uz sportske obveze imali dovoljno vremena i za morske radosti u kojima su cijeli vikend opravdano uživali.

Pohvale MNK Jezera na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu, a našim dečkima, trenerima, klubu NK Dugo Selo kao i navijačima koji su ih neprestano bodrili s tribina - iskrene čestitke!


1. mjesto: NK Dugo Selo I
2. mjesto: Futsal klub Crnica
3. mjesto: NK Croatia Stankovci
4. mjesto: MNK Primošten

Najbolji strijelac: Dorian Radulović - NK Croatia Stankovci (6 pogodaka)

Najbolji vratar: Luka Popović - Futsal Crnica

Najbolji igrač: Sandi Zulić - NK Dugo Selo

 

MMM