nk dugoseloPrije tek nešto više od mjesec dana na izvanrednoj skupštini NK Dugo Selo izabrano je novo vodstvo kluba te stručni stožer s ciljem stabilizacije u financijskom, organizacijskom i sportskom smislu.

Međutim, koliko god se činilo da su stvari napokon krenule u boljem smjeru, a prije dva dana organizirano tradicionalno čišćenje pomoćnog terena u suradnji s braniteljski udrugama, uslijedio je novi šok: Nakon samo jednog treninga za početak priprema, doslovno preko noći je smijenjen trener i legenda dugoselskog nogometa Miroslav Škrlec.

Škrlec je uz treniranje prve momčadi bio zadužen i za ekipiranje kompletne struke u klubu. Po riječima Škrleca, smjena nije obrazložena nikakvim argumentima, već samo navodima pojedinih članova uprave da su pogriješili te da žele nastaviti drugačijim smjerom.

Predsjednik kluba Dragan Radić izvjestio je da je novi trener NK Dugo Selo iskusni Franjo Pužin, a našla su se sredstva i za angažiranje sportskog direktora. Tu će funkciju obnašati Željko Pavlović, bivši trener kluba, koji je podnio ostavku na to mjesto nakon samo tri kola proljetne sezone 2015./2016.

 

Pripremio: B.Š. Foto:Arhiva