01U subotu 24.6.2017. naši natjecatelji su nastupili u Zadru na Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore. Na prvenstvu je sudjelovalo oko 400 sportaša iz 67 klubova.

U kategoriji kadeta i kadetkinja iz Taekwondo kluba Dugo Selo nastupili su Matej Mihalic, Bruno Hrnkaš, Srećko Zdunić, Lea Grubišić i Nina Jadanec, a u kategoriji juniorki Paula Brekalo.

Matej Mihalic ( kadet -33kg ) je pobjedom u prvom kolu protiv predstavnika iz ZG Dubrave osigurao polufinale, no u polufinalu je zaustavljen od predstavnika iz Knina. Mateju je ovo prva državna medalja u taekwondou. S obzirom da paralelno trenira i hrvanje u Vrbovcu u kojem je također prije malo više od mjesec dana osvojio broncu na Prvenstvu Hrvatske, možemo reći da smo stvarno ponosni na našeg brončanog dečka.

Ostali naši predstavnici su nažalost zaustavljeni u prvom ili drugom kolu i ostali su bez plasmana.

Ovo je bilo posljednje u nizu natjecanja u prvom dijelu sezone. Našim članovima i natjecateljima, naravno i roditeljima koji su naši najvjerniji navijači, želimo da se lijepo odmore preko ljeta i da slobodno vagu gurnu u ormar bar do priprema koje nas čekaju u 8.mjesecu.

02

03

            

Jerneja Bambić