p40800108B66B19E 9203 DE0B 4626 260F1F3EFBC0Dan nakon obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, u Dugom Selu je na starom  rukometnom igralištu pored POU održan slobodni trening na otvorenom koji je vodila viceprvakinja „Arnold Classic-USA“ Sylwia Vujić. Najhrabriji Dugoselci okupili su se i vježbali svaki u skadu sa svojim mogućnostima, kondicijom i godinama ( a bilo je onih od 10 do 70).


Cilj ovakvih druženjaje  promocije zdravlja i zdravog načina života kroz sportsku aktivnost i tjelovježbu. Vježbanje će se održavati svake subote tijekom mjeseca travnja.  Sylwia Vujić (Reichel) je fitness trenerica iz Poljske, sportski nutricionist i višestruka osvajačica medalja u raznim sportovima.
Sylwia je osmislila načina vježbanja pod nazivom „BodyFit“. BodyFit trening je kombinacija kardio vježbi s vježbama snage što je najbrži put za gubljenje masnog tkiva, definiranje čistih mišića te povećanje energije i fizičke snage.
Treninzi na rukometnom igralištu u Dugom Selu su besplatni za sve korisnike.
Svi današnji sudionici su preživjeli i prema njihovim tvrdnjama uživali, te vas pozivamo da im se iduće subote i vi pridružite.