Lokalni izbori 2017Danas je dan odluke za izbor nove vlasti našeg grada. Za koga možete glasati već ste vidjeli na stranicama Dugoselskog Portala gdje možete pronaći i popis birališta. Mjesta na kojima možete glasati svakako je dobro provjeriti budući da zbog povećanog broja birača imamo nekoliko novih biračkih mjesta. 

Živimo u zajednici građana i u toj zajednici je potrebno donositi odluke koje će voditi dobrobiti, razvoju i napretku iste, odnosno svih njenih građanki i građana.

Ako želite postati naš suradnik slobodno nas kontaktirajte.

 

Pišite nam!
Pošaljite nam svoj upit, komentar, mišljenje. Na svaku poruku pokušat ćemo odgovoriti u najkraćem vremenskom roku.

Pišite nam!
Pošaljite nam svoj upit, komentar, mišljenje. Na svaku poruku pokušat ćemo odgovoriti u najkraćem vremenskom roku.

Dugoselo.com je neovisni dugoselski portal. Projekt je pokrenut kao neprofitabilni i volonterski projekt sa svrhom informiranja o događajima u Dugom Selu. Naša misija je da vam donosimo nove, uglavnom pozitivne, vijesti iz Dugog Sela i okolice.

S obzirom da je portal u fazi formiranja a uredništvo se još uvijek ekipira, pozivamo sve zainteresirane i voljne za suradnju. Ako smatrate da znate, želite i možete, mi Vas sa nestrpljenjem očekujemo.

Ukoliko nemate ambicije biti stalni suradnik nego se nađete u situaciji da imate neku zanimljivu temu za koju smatrate da bi zanimala naše sugrađane, javite nam se.

dugoselo.com

 

Glavni urednik: Bruno Šantek (do 30. rujna 2017.)

Tehnički urednik: Kruno Blažinović

Kontakt email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.