policeIz PP Dugo Selo ponovo nam stižu najave posebnih akcija, tj fokusa njihovih patrola idućih dana. Podsjećamo vas da to ne znači da oni to ne kontroliraju 24/7, već samo da su te dane još malo aktivniji. Pazite na suučesnike u prometu i uživajte u vikendu!

- dana 08/09. i 09/10. rujna 2017. godine na području Policijske uprave zagrebačke, pa tako i  na području Policijske postaje Dugo Selo, provest će se akcije "Alkohol i droge" i "Brzina", u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

To su prvenstveno prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnja pod utjecajem alkohola i/ili droga i drugo. U nadzoru prometa alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji direktno utječu na  posljedice prometnih nesreća.

 

- u periodu od 11. do 17. rujna na području PU zagrebačke, pa tako i na području PP Dugo Selo, provest će se akcija "Nadzor korištenje sigurnosnog pojasa", usklađena sa akcijama EU za 21017. godinu.

 

- dana 12.09.2017. godine na području PP Dugo Selo provest će se akcija "Nadzor brzine kretanja vozila"