01Zagrebačko-dugoselski sastav Pijano Bar predstavlja novi singl "Smiraj". Riječ je o pjesmi koja je napravljena upravo za sami završetak ljeta - pitka, nježna, opuštajuća i osjećajna. Ono što našoj duši upravo sada treba - smiraj. Zatišje pred buru, smiraj pred "Veliku rock eksploziju #10" (30.09. - 06.10.), na čijoj će se dvorstukoj kompilaciji naći i ova pjesma. 

 

Po prvi put pred mikrofonima producenta i snimatelja, Hrvoja Prskala Vidre, našli su se mali Ivor First (dječji glas) i Lorena Lazo (prateći glas). Pijano Bar je uveo i novi instrument – mandolinu – koju je maestralno odsvirao maesto Marko First, koji se naradio ovoga puta jer je mijenjao i basista i gitarista, koji su na dobrovoljnom radu u sklopu turističke sezone.

Autori glazbe su Marko First i Marko Kova Kovačić, koji je napisao i tekst, a za aranžman je zaslužan cijeli Pijano Bar.

Pijano Bar se javnosti predstavio odličnim singlovima ”Probajmo zajedno”, "Nasukan", "Zemljo" , "Javlja radio" te albumom posvete sastavu Valungari – ”Pijano Bar svira Valungare (uživo kod Vidre)” . Nakon promocije singla "Smiraj" i nekog koncerta, bend ima planove povući se na planine i donijeti nešto svježe i toplo pred zimu.

 
Singl "Smiraj" možete poslušati OVDJE, a downloadati u Wav i Mp3 formatu.