16144734 1300767669979840 795661966 nKultura je jedan od dokaza da ispod uspavane kože grada postoji krv koja kola njegovim ulicama. Mišići te kulture najlakše se prepoznaju u glazbi, a Dugo Selo zahvaljujući Marku Kovačiću - Kovi, kojeg možete pronaći u šetnjama Martin bregom, ima svog aduta i na rock sceni.

Oni pomniji pratitelji glazbe sjećaju se Kove iz Valungara, u kojem je svoj glas pokazala i Dugoselka Jelena Vanjek.
Novi projekt Kove i prijatelja odaziva se na ime Pijano Bar, i svojom energijom, raznolikošću i posebnošću ne može se nazvati samo rock bendom. U njihovim pjesmama čija tematika se proteže od ljubavnih do angažiranih i zabavnih, i raspon žanrova je slične širine, od žestica do duha starinskih šansona, od ska do pop hitova.
Dok rade na novim materijalima koje očekujemo ove godine i u nekom obliku albumskih izdanja, Pijano Bar kao sljednik Valungara snimio je posvetu "minulom radu" na albumu “Pijano Bar svira Valungare – Uživo kod Vidre”. Album sadrži deset pjesama koje su snimljene početkom 2016. godine u studiju “ZG zvuk”. Snimku, miks i mastering potpisuje Hrvoje Prskalo Vidra, koji je uz Marka Firsta napravio i glazbenu produkciju.

Pijano Bar čine:
Ivi First – vokalna solistica, majstorica na drombulji
Marko Kova Kovačić – vokal i akustična gitara
Marko First – violina, dude, okarina, glas
Kristijan Gregurić Grga – bas gitara, glas
Siniša Krstekanić – bubanj
Andrija Lazo – francuska harmonika, glas (*stalni gostujući Picksiebner)