policija stopDana 27. lipnja  2017. godine  na području Policijske postaje Dugo Selo, provest će se akcija  "Nadzor brzine kretanja vozila", u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.  Osim prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja,  sankcionirat će se i prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji direktno utječu na  posljedice prometnih nesreća.


U akciji "Alkohol i droge" i "Brzina" koju su policijski službenici PP Dugo Selo proveli dana 23/24. i 24/25. lipnja u prometu je zatečen jedan vozač pod utjecajem alkohola dok je 8 vozača zatečeno u prekršaju prekoračenja dopuštene brzine kretanja, utvrđeno je i 15 ostalih  prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ukupno 24 prekršaja).
U navedenom periodu na području PP Dugo Selo dogodile su se 3 prometne nesreće od kojih 2 sa ozlijeđenim osobama (3 lakše tjelesne ozljede) i 1 sa materijalnom štetom.