p326002657C23F00 3C9F 2070 C551 C518C9AC6F4DRukometašice ŽRK Dugo Selo '55 ostvarile su još jednu vrijednu pobjedu na svom parketu. Ovaj su put bile bolje od Trešnjevke 25:19. U posljednjim smo utakmicama navikli gledati neizvjesne utakmice koje su se rješavale u završnicama, no ovaj put je sve od početka išlo na stranu Dugoselki. Gošće su već na samom početku jedino zahvaljujući nekoliko sjajnih obrana Olgice Andrijašević držale priključak, da bi se sredinom poluvremena domaće polako odvajale do +7. Opuštenom su igrom dozvolile zelenima da se vrate u susret i završe poluvrijeme sa samo tri gola zaostatka.


Odmah na početku drugog poluvremena razlika se spustila i na -2, ali to je bilo najviše  što je Trešnjevka uspjela napraviti, a Dugoselkama jedino nikako nije uspjelo probiti magičnih +7 koja je u u drugom dijelu ostala najviša prednost. Širinom klupe i većim  izborom kombinacija trener Plašić bez problema je kontrolirao utakmicu, pa se je i broj golova podijelio na devet igračica, od kojih se ponovo (nakon Kupa) istakla Valentina Čember sa 6 golova, i ovaj put otpočetka sigurna i dominantna Mara Budić na golu sa 21 obranom.  Toth i Oremović postigle su po 4 za Trešnjevku.
Ovom su pobjedom Dugoselke preskočile Trešnjevku na tablici te trenutno nakon 17 kola dijele sedmo mjesto s Bjelovarkama, koje imaju utakmicu manje. Iduća dva kola, 1. i 8. travnja ŽRK Dugo Selo '55 gostuje kod  RK Dalmatinke u Pločama te kod ŽRK Umaga.


Suci: Lušić, Uglik (oba Vinkovci)
Nadzornik : Androš (Osijek)

ŽRK Dugo Selo '55 - Budić (21 obrana), I.Šebalj; Ćorković 1, Kirin 2, Čamber 6, Radovac, A.Šebalj, Slišković, Pavković 3, Bebek 4, Marjančić 4, Galić 2, Božić, Remenar 1, Rokavec, Lisjak 2.  Trener: Plašić
Isključenja: 2

RK Trešnjevka - Andrijašević (8 obrana), Brkljačić; Pašalić 1, penava 2, Smiljanić 1, Šimara 1, Toth 4, Lukšić 2, Čagalj 2, Oremovićč 4, Buršić, Dičak 2  Trener: Ognjenović
Isključenja: 5