20170321 žrk

Srijeda 22.03.2017. u 20:00 sati

Sutra se u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu igra jedna od najvažnijih utakmica u našoj rukometnoj povijesti. Rukometašice ŽRK Dugo Selo '55 igraju četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske i bore se za plasman na završni turnir najbolje 4 ekipe, što bio njihov najveći dosadašnji uspjeh.

To ne bi bio uspjeh takvog ranga samo za rukometašice već i za sve ostale dugoselske sportove. Posljednja prepreka u ispisivanju sportke povijesti su rukometašice ŽRK Zrinski iz Čakovca. Unatoč starom rivalstvu i izjednačenosti ova dva kluba, valjda ipak napomenuti da su gošće iz Čakovca na našem terenu najbolji mogući ždrijeb.

U ovogodišnjem prvenstvu 1. HRL za žene u 3. kolu u našoj dvorani Dugoselke su slavile 23:18, a u posljednjem odigranom kolu prije reprezentativne stanke i kup tjedna u Čakovcu je odigrano neriješenih 24:24. Na tablici je ŽRK Dugo Selo '55 9. s 14 bodova, a ŽRK Zrinski s bodom manje jedno mjesto niže. Dokaz je to da će utakmica biti neizvjesna i da će se boriti do zadnje minute, te vas pozivamo da svojim prisustvom, podrškom i bučnim navijanjem pomognete našim rukometašicama doći do uspjeha. Budite svjedoci ove važne utakmice u Dugom Selu i pokažite se kao ključni igrač na putu za završni turnir Kupa Hrvatske.

Ponavljamo, srijeda 22. ožujka u 20.00 sati, Gradska sportska dvorana Dugo Selo, 1/4 finale Kupa Hrvatske: ŽRK Dugo Selo'55 - ŽRK Zrinski Ulaz besplatan.