20170516 jagPučko otvoreno učilište Dugo Selo organizira, u sklopu svog Dana otvorenih vrata, manifestaciju „JAGOdan & Crameraj“. Rezervirajte 20. svibnja za dolazak na rukometno igralište pored POU-a od 14 sati. Vjerujemo kako će miris omiljenog proljetnog voća namamiti mnoge na ovo popularno događanje i treću godinu za redom. Pozivaju se svi proizvođači jagoda te oni koji u svojoj ponudi imaju proizvode od jagoda - kolače, slastice, jela, pekmeze, napitke... da budu dio ovog događaja.


Treću godinu ide i Crameraj, dugoselski buvljak zamišljen po principu prodaj, zamjeni ili nabavi povoljno knjige, LP, CD-ove, stripove, kazete, odjeću, obuću, uporabne i ukrasne predmete, antikvitete, igračke i sl.
Posjetitelje očekuje bogat program i fina gastronomska ponuda. To je i posljednji dan izlaganja minijatura LUDS-a pa uz slasne jagode možete još pogledati i izložbu u prostorima POU.
Proslavit će se i 50 godina Dugoselske kronike čiji je POU izdavač. Finalni dio večeri bit će zajedničko puštanje lampiona uz koncert estradne zvijezde Lidije Bačić.