policija stopPolicija nam je poslala rezultate dvije akcije koje su proveli proteklih dana.  Sve dok ima prekršaja - nije dobro.

Obavještavamo vas da su policijski službenici PP Dugo Selo u periodu od 21. do 27. kolovoza 2017. godine proveli akciju  "Nadzor brzine kretanja vozila" usklađenom sa akcijama EU, kojom prilikom utvrđeno i sankcionirano 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja te  38 ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ukupno 52 prekršaja).

Tijekom navedenog vremena na području PP Dugo Selo dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih jedna sa ozlijeđenim osobama (1 LTO) i jedna sa materijalnom štetom.

Obavještavamo vas da su policijski službenici PP Dugo Selo dana 25/26. i 26/27. srpnja 2017. godine proveli akcije "Alkohol i droge" i "Brzina" kojom prilikom je u prometu zatečen 1 vozač pod utjecajem alkohola dok je 7 vozača zatečeno u prekršaju prekoračenja dopuštene brzine kretanja, utvrđeno je i 21 ostalih  prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ukupno 29 prekršaja).

U navedenom periodu na području PP Dugo Selo dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.