p60800377068C82E C683 B1A2 5C27 B7B84CE50F0ENakon pobjede na nedjeljnim izborima, dr. Nenad Panian danas je i službeno preuzeo dužnost gradonačelnika Dugog Sela. Primopredaja je izvršena u prijateljskoj atmosferi, što je naglasio i sam sada već bivši gradonačelnik Stipo Velić, poželjevši svom nasljedniku uspjeh u budućem radu. Naglasio je da mu ostavlja grad sa sigurnim proračunom, koji nije dovoljan za sve gradske potrebe ali nije ni prenapuhan niti grad ima dugove ili neke druge dubioze.


Nenad Panian je zahvalio prethodniku i svom timu koji mu je pomogao u dolasku na ovu funkciju. Zahvalio je još jednom i građanima koji su mu ukazali povjerenje te obećao da će dati sve od sebe da to povjerenje opravda. Najavio je i da će svoju funkciju obavljati volonterski, jer ne želi ostaviti i svoje pacijente te privatnu praksu stomatologije koju namjerava sačuvati za svoju djecu. To ga neće spriječiti da gradonačelničku obavezu ispunjava 24 sata dnevno na dobrobit grada i građana. Profesionalno će svoju dužnost obavljati  zamjenica Jasminka Kokot Bambić, a Nikola Tominac također će svoju dužnost obavljati volonterski, uz za to predviđene naknade određene zakonskim odredbama.


Uz njih su primopredaji prisustvovali i bivši zamjenici Vlado Kruhak i Pavo Jakovljević, te gradski pročelnici koji su se odmah stavili na raspolaganje novom gradonačelniku.
Gradonačelnik Panian je objavio da je svoj posao već počeo, da je u postupku dogovaranje sredstava iz EU fondova, rješavanje problema nezbrinute djece u gradskim vrtićima, te nadstrešnica na autobusnim stajalištima posebno potrebnim za školsku djecu.


Nakon službenog protokolarnog dijela primopredaje bivši i sadašnji  timovi vladajućih povukli su se u ured gradonačelnika kako bi još  detaljnije razmijenili informacije za dobrobit funkcioniranja Dugog Sela.