img 8036FB4D727D 002C 0D16 F2E0 F75CC3A67C66

Večeras je u dvorani Preporod održano svečano predstavljanje kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće i kandidata za gradonačelnika dr. Nenada Paniana.
Pred brojnim  znatiželjnim građanima kroz program je vodila Dijana Kopjar Mucak.
Nakon državne himne i minute šutnje za poginule branitelje okupljene je pozdravila specijalna gošća skupa, najavljena kao buduća gradonačelnica Zagreba, gospođa Anka Mrak Taritaš. Ona je naglasila povezanost s Dugim Selom, posebno kroz posljednje dvije godine suradnje na kampanjama za parlamentarne izbore, u kojima je čvrsto surađivala s Nenadom Panianom i njegovim timom. Iskazala je vjeru u mogućnosti tog tima, te najavila ponovni susret s "Nenom" u lipnju, na jednoj novoj razni, kao gradonačelnici dvaju susjednih gradova. Uz tu vjeru poželjela je i okupljenima vlast punu energije i kvalitete koja im može vratiti osmijeh na lice.


Nakon toga je slijedilo kratko predstavljanje ključnih točaka programa Nenada Paniana i njegovog tima, sa glavnim osvrtima na kvalitetniju komunalnu infrastrukturu i prometnu povezanost, stvarnog a ne samo formalnog rada na statusu grada prijatelja djece, na jačanju gospodarstva i turizma, kvalitetnije i raširenije zdravstvene zaštite te e-Grad i uz to kvalitetnije upravljanje gradom.
Uslijedila je prva od dvije kratke glazbene pauze u kojima je mladi dugoselski glazbenik Jan Gorišek u stilu prekaljenog majstora izveo "Čardaš" i "Tko te ima taj te nema".
Prilikom predstavljanja svih sedamnaest kandidata s liste, svaki od njih je istaknuo dodatne točke programa za koji su zaduženi, te smo tako detaljnije mogli saznati planove za turizam, poljoprivredu, sport, promet, informatizaciju, kulturu, obrazovanje, investicije, brigu za životinje, otvorenost prema građanima, uravnoteženje proračuna, brigu za zdravlje, branitelje i mnoge druge stavke od svakodnevnog značaja za grad Dugo Selo.
Na kraju se okupljenima obratio i sam kandidat za gradonačenika dr. Nenad Panian zaokruživši priču svog tima, te građanima napomenuo da neće davati nikakva obećanja osim onog da će svo svoje vrijeme uložiti u rad za boljitak grada. Cilj je biti uvijek ispred drugih, tražiti i nuditi rješenja, komunicirati s građanima i biti spreman i na početku i na kraju mandata svakome pogledati u oči. Sve to uz nadu da će na kraju toga mandata taj pogled građana biti sa mnogo više osmijeha i zadovoljstva no što ga imaju sada.
Program je prigodno završio uz neslužbenu himnu našeg grada, "Dugoselsku popevku".